Tilbygning​ til huset

Hos Frisgaard Byg & Montage nær Dronninglund tilbyder vi tilbygning til huset eller sommerhuset for kunder i Brønderslev, Vodskov og omegn. Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter.​

Vi hjælper dig hele vejen

Inden du beslutter dig for at forlænge huset, eller få det større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal man først sætte sig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Det er noget vi gerne vil hjælpe dig med, og give dig den bedste løsning, som passer lige netop jer.

​Eksempler på tilbygninger:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum

Hvad koster en tilbygning?

Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygning, eller hvad den konkrete pris bliver for din opgave, er du meget velkommen til ringe eller skrive. Kontakt os for nærmere aftale på telefon 28 59 21 53 eller skriv en e-mail til kontakt@frisgaardbyg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med din tilbygning til huset.

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​

Niels Juels Vej 13, 9340 Asaa

CVR: 36290161 

Telefon: 28 59 21 53 | E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Frisgaard Byg & Montage
Niels Juels Vej 13, 9340 Asaa