Udskiftning af vinduer og døre
​i alle typer boliger

Hos Frisgaard Byg & Montage i Asaa tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre i Dronninglund, Hjallerup og andre steder i Nordjylland. Vi udfører opgaven i alle typer boliger - uanset om du bor i hus eller lejlighed. 

Vi har stor erfaring inden for byg og montage, hvor vi har hjulpet mange boligejere med at få nye vinduer og døre, som er mere tidssvarende og moderne.

Der kan være mange grunde til at bestille udskiftning af vinduer og døre. Vi ser det typisk i ældre huse, hvor der er slidte trævinduer, som ikke længere kan holde på varmen. Her kan vi optimere ved hjælp af energibesparende termoruder, som holder helt tæt.

Professionel og grundig udskiftning af vinduer og døre

Som professionel tømrermester servicerer vi altid vores kunder med både håndværk i høj kvalitet og kyndig rådgivning om eksempelvis valg af materialer

I dag fås både vinduer og døre i vedligeholdelsesfri materialer, som gør det lettere at være boligejer. De passer sig selv og skal til nød rengøres engang imellem.

Når du bestiller en opgave hos os, kan du være sikker på, at du får udført et kompetent og kvalitetsbevidst stykke arbejde. Vi står på mål for vores arbejde og finder det motiverende at glæde vores kunder med et flot resultat.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Skal du have udskiftning af vinduer og døre i din bolig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi står til rådighed, når du har brug for vores ekspertise – så kontakt os endelig.

Du kan ringe til os på telefon 28 59 21 53 eller eller skriv en e-mail til kontakt@frisgaardbyg.dk - så aftaler vi nærmere om tidspunkt og pris.​

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​

Niels Juels Vej 13, 9340 Asaa

CVR: 36290161 

Telefon: 28 59 21 53 | E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Frisgaard Byg & Montage
Niels Juels Vej 13, 9340 Asaa