Udskiftning af vinduer og døre i alle typer boliger

Hos Frisgaard Byg & Montage i Asaa tilbyder vi udskiftning af døre og vinduer i Aalborg, Svenstrup og andre steder i Nordjylland. Vi udfører opgaven i alle typer boliger – uanset om du bor i hus eller lejlighed.

Vi har stor erfaring inden for byg og montage, hvor vi har hjulpet mange boligejere med at få nye vinduer og døre, som er mere tidssvarende og fordelagtige.

Der kan være mange grunde til at bestille udskiftning af vinduer og døre. Vi ser det typisk i ældre huse, hvor der er slidte trævinduer, som ikke længere kan holde på varmen. Her kan vi optimere ved hjælp af energibesparende termoruder, som holder helt tæt.

Professionel og grundig udskiftning af døre og vinduer

Hvis du har lavenergivinduer i dit hjem, kan du med fordel få os til at foretage en udskiftning til energiruder, så du kan spare penge på din varmeregning. Som professionel tømrermester servicerer vi altid vores kunder med både håndværk i høj kvalitet og kyndig rådgivning om eksempelvis valg af materialer, såsom glas.

I dag fås både vinduer og døre i vedligeholdelsesfri materialer, som gør det lettere at være boligejer. De fleste typer passer sig selv og skal til nød rengøres en gang imellem.

Når du bestiller hjælp til udskiftning af døre og vinduer, kan du være sikker på, at du får udført et kompetent og kvalitetsbevidst stykke arbejde. Vi står på mål for vores arbejde og finder det motiverende at glæde vores kunder med et flot resultat hver gang.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den konkrete pris på udskiftning af vinduer afhænger af, hvor mange vinduer der er samt hvilken type af vindue, der er tale om. Vi foretager montering af vinduer efter mål fra de mest anerkendte mærker. Derudover hjælper vi også gerne med montering af både indvendige og udvendige døre og karme.

Du kan forvente attraktive priser, når du samarbejder med os, uanset hvilken opgave du skal have løst. Vi hjælper dig desuden gerne med at søge tilskud til dine nye ruder.​

Kontakt os for flere oplysninger

Skal du have udskiftning af vinduer og døre i din bolig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi står til rådighed, når du har brug for vores ekspertise – så kontakt os endelig.

Du kan ringe til os på telefon: 28 59 21 53 eller skrive en e-mail til: kontakt@frisgaardbyg.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger om udskiftning af døre og vinduer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Ring, eller skriv for yderligere information

Søger du en tømrer, der kan garantere kvalitet til aftalt tid, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, og herudover er vi et kompetent tømrerfirma med stor erfaring, der giver vores kunder et flot og tilfredsstillende resultat hver gang. Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det kan du gøre ved at ringe til telefonnummeret herunder eller ved at sende en besked til e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et uforpligtende og gratis tilbud.​

Kontakt

Frisgaard Byg & Montage​

CVR-nummer: 36290161

​Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund

 

Tlf.: +45 2859 2153

E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Følg os på Facebook

Brug for en kyndig tømrer?

Indhent et godt tilbud:

+45 2859 2153

Copyright © 2021 Frisgaard Byg & Montage. Alle rettigheder forbeholdes.