flueben (farve - orange) 5/5 i anmeldelser på håndværker.dk

flueben (farve - orange) Stor viden og ekspertise​

flueben (farve - orange) Konkurrencedygtige priser

Totalentreprise til både store og små opgaver

Har du brug for professionel hjælp til totalentreprise? Hvis det er tilfældet, er vi de rette at tage kontakt til. Hos Frisgaard Byg & Montage er vi både eksperter inden for entreprise og hovedentreprise, og vi har mange kunder i Nordjylland såsom Aalborg og Svenstrup. 

Vi kan desuden tilbyde vores hjælp til en billig pris, og vi kan være behjælpelige, hvad enten det drejer sig om større opgaver såsom et helt nyt hus eller mindre opgaver såsom et nyt badeværelse. Hos os er ingen opgave således hverken for lille eller for kompliceret.

Kvalitetsmaterialer og gennemtænkt proces prioriteres

Hos os får du altså en tømrer, der kan være behjælpelig med totalentreprise, hvad enten det drejer sig om ombygning eller nybygning. Vi har rig erfaring inden for byggeri, og vi prioriterer altid byggematerialet af højeste kvalitet og en gennemtænkt byggeproces. Det vigtigste for os er nemlig, at du slipper for unødige bekymringer, og det kan du netop ved at lade os stå i spidsen for totalentreprise.

Vi arbejder sammen med rådgivende ingeniører og arkitekter, der ligesom os tager udgangspunkt i den gode byggeproces. På den måde er du garanteret et funktionelt og flot resultat, der lever op til dine forventninger. Vi samarbejder desuden med autoriserede kloakmestre, VVS-installatører og elektrikere.  

Vi har erfaring med renovering, tilbygning og nybygning

Vi har en bred viden inden for faget, da vi har ombygget en lang række lejligheder og huse. Vi har derfor rig erfaring med blandt andet:

  • ​Renovering
  • ​Tilbygning
  • Nybygning
Vi er altså de helt rette at kontakte, hvad enten du har en terrasse, der skal ombygges, et tag, der skal sænkes eller hæves, eller en garage, du vil have inddraget til beboelse. Herudover kan vi ombygge og renovere alt fra dit køkken og badeværelse til tag og vinduer. Hvad enten det drejer sig om en stor ombygning eller mindre renovering, står vi således klar til at hjælpe dig.

Ring eller skriv allerede i dag, og hør mere

Ønsker du en professionel samarbejdspartner til totalentreprise, er du havnet det rette sted. Vi har som sagt rig erfaring inden for byggeri, og vi står derfor for alt fra mindre renoveringer til store totalentrepriser. Herudover garanterer vi en gennemtænkt byggeproces, hvor vi prioriterer gode materialer. Kontakt os allerede i dag på telefon 28 59 21 53, eller send en besked til e-mail kontakt@frisgaardbyg.dk

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​