Totalentreprise til både store og små opgaver

Har du brug for professionel hjælp til totalentreprise? Hvis det er tilfældet, er vi de rette at tage kontakt til. Hos Frisgaard Byg & Montage er vi både eksperter inden for entreprise og hovedentreprise, og vi har mange kunder i Nordjylland såsom Aalborg og Svenstrup. 

Vi kan desuden tilbyde vores hjælp til en billig pris, og vi kan være behjælpelige, hvad enten det drejer sig om større opgaver såsom et helt nyt hus eller mindre opgaver såsom et nyt badeværelse. Hos os er ingen opgave således hverken for lille eller for kompliceret.

Kvalitetsmaterialer og gennemtænkt proces prioriteres

Hos os får du altså en tømrer, der kan være behjælpelig med totalentreprise, hvad enten det drejer sig om ombygning eller nybygning. Vi har rig erfaring inden for byggeri, og vi prioriterer altid byggematerialet af højeste kvalitet og en gennemtænkt byggeproces. Det vigtigste for os er nemlig, at du slipper for unødige bekymringer, og det kan du netop ved at lade os stå i spidsen for totalentreprise.

Vi arbejder sammen med rådgivende ingeniører og arkitekter, der ligesom os tager udgangspunkt i den gode byggeproces. På den måde er du garanteret et funktionelt og flot resultat, der lever op til dine forventninger. Vi samarbejder desuden med autoriserede kloakmestre, VVS-installatører og elektrikere.  

Vi har erfaring med renovering, tilbygning og nybygning

Vi har en bred viden inden for faget, da vi har ombygget en lang række lejligheder og huse. Vi har derfor rig erfaring med blandt andet:

Vi er altså de helt rette at kontakte, hvad enten du har en terrasse, der skal ombygges, et tag, der skal sænkes eller hæves, eller en garage, du vil have inddraget til beboelse. Herudover kan vi ombygge og renovere alt fra dit køkken og badeværelse til tag og vinduer. Hvad enten det drejer sig om en stor ombygning eller mindre renovering, står vi således klar til at hjælpe dig.

Ring eller skriv allerede i dag, og hør mere

Ønsker du en professionel samarbejdspartner til totalentreprise, er du havnet det rette sted. Vi har som sagt rig erfaring inden for byggeri, og vi står derfor for alt fra mindre renoveringer til store totalentrepriser. Herudover garanterer vi en gennemtænkt byggeproces, hvor vi prioriterer gode materialer. Kontakt os allerede i dag på telefon 28 59 21 53, eller send en besked til e-mail kontakt@frisgaardbyg.dk

Vi tilbyder også opbygning af træterrasse efter dine ønsker. Se mere her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Ring, eller skriv for yderligere information

Søger du en tømrer, der kan garantere kvalitet til aftalt tid, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, og herudover er vi et kompetent tømrerfirma med stor erfaring, der giver vores kunder et flot og tilfredsstillende resultat hver gang. Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det kan du gøre ved at ringe til telefonnummeret herunder eller ved at sende en besked til e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et uforpligtende og gratis tilbud.​

Kontakt

Frisgaard Byg & Montage​

CVR-nummer: 36290161

​Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund

 

Tlf.: +45 2859 2153

E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Følg os på Facebook

Brug for en kyndig tømrer?

Indhent et godt tilbud:

+45 2859 2153

Copyright © 2021 Frisgaard Byg & Montage. Alle rettigheder forbeholdes.