flueben (farve - orange) 5/5 i anmeldelser på håndværker.dk

flueben (farve - orange) Stor viden og ekspertise​

flueben (farve - orange) Konkurrencedygtige priser

Tilbygning til hus lige efter dine ønsker

Drømmer du at få mere plads i dit hjem? Det kan være, du vil bygge garage i træ, en større stue til dit sommerhus eller et ekstra børneværelse. Uanset hvad så står vi hos Frisgaard Byg & Montage klar med professionel hjælp til at lave en tilbygning lige efter dine ønsker. Vi servicerer primært kunder i og omkring Aalborg og Svenstrup, men står også til rådighed i resten af Nordjylland.

Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter. Derfor er denne løsning ideel til dig, som drømmer om at foretage en ombygning af hus, men som ikke har lyst til at flytte fra dit hus.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for tilbygning til hus, og derfor kan vi løse enhver opgave for dig. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp.

Hvad koster en tilbygning?

Det er ikke lige til at give en konkret pris på, hvad en tilbygning til hus koster. Det afhænger nemlig af flere forskellige faktorer såsom typen på renovering, de valgte materialer samt opgavens samlede omfang. Hos os er du garanteret en så billig kvadratmeterpris som muligt, hvor du samtidig er sikker på, at dine individuelle boligdrømme realiseres.

Inden du beslutter dig for at forlænge huset eller få det større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Det er noget, vi gerne vil hjælpe dig med, så du kan få den bedst mulige løsning, som passer lige netop jer.

Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygning til hus, eller hvad de konkrete priser bliver for din opgave, er du meget velkommen til ringe eller skrive.

Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os for nærmere aftale på telefon: 28 59 21 53, eller skriv en e-mail til: kontakt@frisgaardbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

​​

Eksempler på tilbygninger:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Udnyttelse af tagetage
  • Bygge carport eller bygge skur
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum.

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​