Få mere plads med en flot tilbygning

Tilbygning til dit hjem lige efter dine ønsker

Drømmer du at få mere plads i dit hjem? Det kan være, du vil bygge garage i træ, en større stue til dit sommerhus eller et ekstra børneværelse. Uanset hvad så står vi hos Frisgaard Byg & Montage klar med professionel hjælp til at lave en tilbygning lige efter dine ønsker. Vi servicerer primært kunder i og omkring Aalborg og Svenstrup, men står også til rådighed i resten af Nordjylland.

Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter. Derfor er denne løsning ideel til dig, som drømmer om at foretage en ombygning af hus, men som ikke har lyst til at flytte fra dit hus.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for tilbygninger, og derfor kan vi løse enhver opgave for dig. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp.

Hvad koster en tilbygning?

Det er ikke lige til at give en konkret pris på, hvad en tilbygning koster. Det afhænger nemlig af flere forskellige faktorer såsom typen på renovering, de valgte materialer samt opgavens samlede omfang. Hos os er du garanteret en så billig kvadratmeterpris som muligt, hvor du samtidig er sikker på, at dine individuelle boligdrømme realiseres.

Inden du beslutter dig for at forlænge huset eller få det større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Det er noget, vi gerne vil hjælpe dig med, så du kan få den bedst mulige løsning, som passer lige netop jer.

Eksempler på tilbygninger:

  • Ny udestue
  • ​Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Udnyttelse af tagetage
  • Bygge carport eller bygge skur
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum.

​Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygning, eller hvad de konkrete priser bliver for din opgave, er du meget velkommen til ringe eller skrive. Kontakt os for nærmere aftale på telefon: 28 59 21 53, eller skriv en e-mail til: kontakt@frisgaardbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også renovering af hus. Læs mere her.

Skriv til os!

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Ring, eller skriv for yderligere information

Søger du en tømrer, der kan garantere kvalitet til aftalt tid, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, og herudover er vi et kompetent tømrerfirma med stor erfaring, der giver vores kunder et flot og tilfredsstillende resultat hver gang. Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det kan du gøre ved at ringe til telefonnummeret herunder eller ved at sende en besked til e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et uforpligtende og gratis tilbud.​

Kontakt

Frisgaard Byg & Montage​

CVR-nummer: 36290161

​Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund

 

Tlf.: +45 2859 2153

E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Følg os på Facebook

Brug for en kyndig tømrer?

Indhent et godt tilbud:

+45 2859 2153

Copyright © 2021 Frisgaard Byg & Montage. Alle rettigheder forbeholdes.