Professionel tagrenovering – helt efter dine ønsker

Drømmer du om at give boligen et ”ansigtsløft”? Hos Frisgaard Byg & Montage udfører vi professionel tagrenovering til gode priser. Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

I årenes løb har vi løst utallige opgaver inden for tagreparation og tagrenovering for private og erhverv i bl.a. Dronninglund, Brønderslev og Vodskov samt mange andre steder.

Vi tilbyder mange former for tagarbejde

Vi er et erfarent og kompetent tagfirma, der tilbyder tagrenovering af enhver slags, herunder:

  • Renovering af tag
  • Lægning af nyt tag
  • Udskiftning af tag
  • Reparation af tag
  • Meget andet tagarbejde

Tagrenovering til aftalt tid og i høj kvalitet

Vi løser enhver form for tagrenovering i højeste kvalitet og til den aftalte tid. Du kan derfor trygt vælge os til at lægge nyt tag. Vi samarbejder desuden med kompetente håndværksvirksomheder inden for forskellige fag. Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar om 5 år.​

Det er desuden vigtigt, at du med jævne mellemrum får efterset dit tag for utætheder og skader, da det i sidste ende kan spare dig for mange penge og bekymringer. Du kan fx undgå svamp i tagkonstruktionen ved at forbedre ventilationen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan også give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionerne.

Hvad koster et nyt tag?

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker faglig kompetent håndværk til en billig pris. Vores priser på tagrenovering eller lægning af nyt tag varierer naturligvis efter opgavens omfang – fx valg af materialer og tagets størrelse mm. Men vi kan garantere dig, at vi sammen finder den bedst mulige pris på dit projekt, så det matcher både dine ønsker og dit budget.

Kontakt os for et gratis tilbud på tagrenovering

Skal du have udført renovering af tag? Så er vi de helt rette at kontakte – vi står altid klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have til os. Vi giver desuden gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os for at aftale nærmere allerede i dag på telefon: 28 59 21 53 eller skriv en e-mail til: kontakt@frisgaardbyg.dk. Så vender vi tilbage til dig lige så snart vi kan. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din tagrenovering!​

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Ring, eller skriv for yderligere information

Søger du en tømrer, der kan garantere kvalitet til aftalt tid, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, og herudover er vi et kompetent tømrerfirma med stor erfaring, der giver vores kunder et flot og tilfredsstillende resultat hver gang. Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det kan du gøre ved at ringe til telefonnummeret herunder eller ved at sende en besked til e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et uforpligtende og gratis tilbud.​

Kontakt

Frisgaard Byg & Montage​

CVR-nummer: 36290161

​Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund

 

Tlf.: +45 2859 2153

E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Følg os på Facebook

Brug for en kyndig tømrer?

Indhent et godt tilbud:

+45 2859 2153

Copyright © 2021 Frisgaard Byg & Montage. Alle rettigheder forbeholdes.