Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ 5/5 stjerner på anmeld-haandvaerker.dk

✔ Stor viden og ekspertise 

✔ Konkurrencedygtige priser

Renovering af hus med kvalitetsmaterialer

Hos Frisgaard Byg & Montage i Asaa tilbyder vi gennemgribende renovering af hus i Dronninglund, Hjallerup og andre steder i Nordjylland. Uanset hvilken type bolig du har, kan vi renovere den fra kælder til kvist. Vi anvender udelukkende solide kvalitetsmaterialer, således at vi kan stå 100% inde for kvaliteten af det udførte stykke arbejde.

Når vi foretager en renovering af hus, kan opgaven bestå af mange ting. Det kan være alt fra renovering af gulve, vinduer og døre, vægge og tag. Vi har mange års erfaring i branchen og ved, hvad der skal til for at sikre et godt resultat. Bor du i en ældre bolig, er der mange gode grunde til at få udført en renovering.

Effektiv renovering af hus fra sokkel til tag

Det er ganske uundgåeligt med slid af en bolig, som årene skrider frem. Alt fra facade til isolering vil ikke længere være tidssvarende og robust, hvorfor en effektiv renovering af hus er en god investering, der kan betale sig på både den korte og den lange bane. Ofte kan en grundig efterisolering være med at til at skabe et bedre indeklima samt bidrage til at mindske varmeforbruget.

Er det taget, den er gal med, er vi specialister i at renovere hele tag fra ende til anden. Vi sørger for, at det bliver isoleret efter gældende regler, således at det holder mere tæt og varmt. Da vi måler os selv på din tilfredshed, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af hverken håndværk eller integritet

Hvad koster renovering af hus?

Er du interesseret i at høre mere om renovering af hus samt få en konkret pris på, hvad det helt nøjagtigt vil koste dig? Så kontakt os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi kommer gerne ud og ser på, hvad der skal til for at renovere dit hus inden for det ønskede budget.

Kontakt os for nærmere aftale på telefon 28 59 21 53 eller skriv en e-mail til kontakt@frisgaardbyg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​

Niels Juels Vej 13, 9340 Asaa

CVR: 36290161 

Telefon: 28 59 21 53 | E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Frisgaard Byg & Montage
Niels Juels Vej 13, 9340 Asaa