flueben (farve - orange) 5/5 i anmeldelser på håndværker.dk

flueben (farve - orange) Stor viden og ekspertise​

flueben (farve - orange) Konkurrencedygtige priser

Renovering af hus med kvalitetsmaterialer

Skal du bruge hjælp til renovering af hus? Hos Frisgaard Byg & Montage kan vi være behjælpelige med husrenovering, og vi har mange kunder fra byer som Aalborg og Svenstrup, men generelt fra hele Nordjylland. Skal du derfor have hjælp fra en kompetent tømrer til ombygning eller totalrenovering af hus, er du uden tvivl kommet til det rette sted. Det skal desuden nævnes, at vi i alle vores renoveringsopgaver udelukkende anvender materialer af højeste kvalitet. 

Hvad koster renovering af hus?

Har du således behov for professionel hjælp til renovering af hus, er vi de rigtige at kontakte. Vi hjælper med renovering af alt fra kælder til kvist, og for os er det desuden underordnet, hvilken type bolig det drejer sig om. Men hvad koster renovering af hus egentlig? Det afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer såsom opgavens omfang. Vi kommer desuden gerne ud og kigger, så vi bedre ved, hvad der skal til, for at du kan få din drømmebolig inden for dit budget. Uanset hvad garanterer vi dog en billig pris, alle kan få råd til.

Vi ved, hvad det gode resultat kræver

Uanset hvilken opgave vi står over for, anvender vi kun solide kvalitetsmaterialer. På den måde kan vi nemlig stå 100% inde for vores arbejde. Vi har desuden rig erfaring inden for faget, hvorfor vi ved, hvad det gode resultat kræver. En renovering kan bestå af en lang række ting såsom renovering af tag, vægge, døre, vinduer og gulve. Der er mange gode årsager til, hvorfor man bør få udført en husrenovering, og det gør sig især gældende, hvis du bor i en bolig af ældre dato. 

Som årene skrider frem, er det uundgåeligt, at en bolig begynder at se slidt ud. Med en effektiv renovering kan du endelig få gjort noget ved både facade og isolering. 

En renovering er en god investering

Der er ingen tvivl om, at en renovering vil være en god investering både på kort og lang sigt. 

En efterisolering kan eksempelvis give et mere optimalt indeklima i dit hjem og bidrage til et langt mindre varmeforbrug. Er isoleringen eller facaden derfor ikke længere robust eller tidssvarende, kan det bestemt anbefales med en renovering af hus.

Vi er desuden specialister i renovering af tag, og vi sikrer, at det isoleres efter samtlige regler. Efter et besøg af os garanterer vi, at dit tag holder mere tæt og varmt, og vi kan derfor ligeledes være behjælpelige inden for det område.


Kontakt os i dag for et godt tilbud

Vil du have hjælp til renovering af hus af en tømrer, der hverken går på kompromis med kvaliteten af integritet eller håndværk? Vi har stor viden og ekspertise inden for husrenovering, og herudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser. 

Er du interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud, skal du være mere end velkommen til at udfylde formularen på vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe til telefon 28 59 21 53 eller sende en besked til e-mail kontakt@frisgaardbyg.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og realisere dine boligdrømme. 

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​