Professionel opbygning af træterrasse tilbydes 

Lad os hjælpe med at bygge din nye terrasse Med en ny terrasse får du mulighed for at nyde den friske luft og være ude i naturen. Derudover er en terrasse for mange også et samlingspunkt, hvor man tilbringer mange timer sammen med familie og venner.

Hos Frisgaard Byg & Montage er vi specialister i opbygning af træterrasse. Så hvis du leder efter et professionelt tømrerfirma, som hurtigt og effektivt kan få dine terrassedrømme til at gå opfyldelse, så er vi de helt rigtige at kontakte.

Vi holder til i Dronninglund, men vi har gennem tiden stået for opbygning af træterrasse for kunder fra Aalborg, Svenstrup og mange andre steder i Nordjylland.

Få en skræddersyet løsning lige efter dine ønsker

Uanset hvilken terrasse du går og drømmer om, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe med alt lige fra den lille terrasse til den helt store, hvor der skal være plads til både leg, hygge, grill.

Uanset hvilken løsning du vælger, får du bygget en ny terrasse på en sikker og professionel måde, som vil holde mange år ud i fremtiden.

Når man skal bygge en ny terrasse, er der mange ting at forholde sig til, alt lige fra materialevalg til love og regler, og her står vi naturligvis klar med kyndig vejledning, så vi i fællesskab kan finde den terrasseløsning, som opfylder lige præcis dine behov og ønsker

Kontakt os og hør mere om opbygning af træterrasse her

Hvis du sidder med nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om opbygning af træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud på din nye terrasse.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Vi tilbyder også totalentreprise og udskiftning af vinduer og døre. Læs mere her.

Skriv til os!

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Ring, eller skriv for yderligere information

Søger du en tømrer, der kan garantere kvalitet til aftalt tid, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, og herudover er vi et kompetent tømrerfirma med stor erfaring, der giver vores kunder et flot og tilfredsstillende resultat hver gang. Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det kan du gøre ved at ringe til telefonnummeret herunder eller ved at sende en besked til e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et uforpligtende og gratis tilbud.​

Kontakt

Frisgaard Byg & Montage​

CVR-nummer: 36290161

​Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund

 

Tlf.: +45 2859 2153

E-mail: kontakt@frisgaardbyg.dk

Følg os på Facebook

Brug for en kyndig tømrer?

Indhent et godt tilbud:

+45 2859 2153

Copyright © 2021 Frisgaard Byg & Montage. Alle rettigheder forbeholdes.