flueben (farve - orange) 5/5 i anmeldelser på håndværker.dk

flueben (farve - orange) Stor viden og ekspertise​

flueben (farve - orange) Konkurrencedygtige priser

​Garderobeskabe med skydedøre efter mål

Leder du efter en kompetent fagmand til udførelse af en nye skabe til din garderobe? Bor du i nærheden af Dronninglund, Hjallerup eller andre steder i Nordjylland? Hos Frisgaard Byg & Montage i Asaa får du altid veludført håndværk i højeste kvalitet, fornuftige priser samt gode råd og vejledning med på vejen.

Vi har alle individuelle behov, når det kommer til vores garderobe. Vi sikrer os, at du vælger den helt rigtige garderobeløsning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Med mange års erfaring inden for branchen, har vi stor ekspertise i udførelse af mange forskellige garderobeløsninger, der er nøje tilpasset vores kunders specifikationer. Vi kan således tilbyde dig en unik skabsløsning, helt efter dit hoved – kun fantasien sætter grænser.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Garderobeskabe efter mål
  • Skabe med skydedøre
  • Skabe med skydelåger
  • Indbygningsskabe
  • Klædeskabe
  • Soveværelsesskabe
  • Skabe til entré
  • Skabe til skråvægge
  • Specialbyggede snedkerskabe
  • Og mange andre former for garderobeskabe

Nye garderobeskabe optimerer pladsen i din bolig

Er pladsen trang, så kan du med en veludført skabsløsning opnå maksimal udnyttelse af rummets muligheder. Vi leverer alle slags skabe efter mål, optimeret til maksimal pladsudnyttelse.​

Garderobeskabe med skydelåger og skydedøre

Skydedøre og skydelåger er en elegant og pladsbesparende løsning til mange forskellige typer opbevaring. De sikrer et roligt og stilfuldt udtryk i entreen, bryggerset eller soveværelset, og giver dig stor fleksibilitet til opbevaring af dine ejendele. Hos Frisgaard Byg & Montage kan du vælge imellem mange forskellige fronter inden for mange forskellige moderne eller klassiske stilarter.

Få et enestående tilbud på dine nye garderobeskabe

Vil du vide mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig inden for garderobeskabe? 

Kontakt os i dag på telefon 28 59 21 53 og hør nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@frisgaardbyg.dk. Vi ser frem til at høre om dine tanker og idéer.

Få et gratis tilbud

Vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end
14 anmeldelser på​ Håndværker.dk

Frisgaard Byg & Montage​